Van A naar Barry

Reintegratie op grote hoogte

Re-integratie

van A naar Barry zorgt dat het werkt Wilt u meer informatie over ons programma neem dan contact met ons op

Re-integratie Van AnaarBarry


VanAnaarBarry verzorgt voor verschillende gemeentes binnen de regio Noord- en Midden Limburg een uitgebreid re-integratie programma.
Doordat wij een groot netwerk hebben van werkgevers in de regio kunnen wij kandidaten vanuit een uitkeringssituatie binnen verschillende branches een baan bezorgen. Wij werken dan ook vanuit de vacature en niet vanuit de kandidaat.
Doordat wij met werkgevers werken die MVO-ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, is het voor ons mogelijk banen te creëren voor juist die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Regelmatig krijgen wij vragen van werkgevers voor het aanleveren van nieuwe werknemers, juist vanuit deze doelgroep. Een groot voordeel voor hen is dat wij vooraf geschikte kandidaten selecteren uit een groot aanbod van kandidaten. Op dit moment kunnen wij op zoek naar een goede kandidaat uit een bestand van meer dan drieduizend uitkeringsgerechtigden. De werkgever hoeft dus verder niet te investeren in tijd en energie. Al het voorwerk, tot het uiteindelijke sollicitatie-gesprek, wordt door ons verzorgd, iets wat door de opdrachtgever erg op prijs wordt gesteld.
Naast het 'voorwerk' wat wij voor de werkgever doen, onderzoeken wij ook de situatie van de kandidaat op het thuisfront. Het eerste gesprek vind altijd thuis plaats, zodat wij een indruk krijgen van de Woon- en Welzijnssituatie van de persoon waar we mee gaan werken. Dit om ervoor te zorgen dat de werksituatie voor een langere periode stabiel kan zijn. Vaak zorgen financiële-en of relationele problemen voor een drempel richting werk, die wij dan ook graag weg willen nemen.
Voor verdere informatie over onze werkmethode en successen kunt U een kijkje nemen op onze site

www.echtwerkenwerkt.nl.

Re-integratie - Van A naar Barry