Van A naar Barry

Reintegratie op grote hoogte

Schoonmaken

Echt Werken Werkt en van A naar Barry werken veel samen met Schoonmaakbedrijf Lutgens

Schoonmaakbedrijf lutgens fungeert als werkbedrijf voor VanAnaarBarry en Echt Werken Werkt!
Wat op voorhand een logische keuze lijkt blijkt na een opstartperiode van 2 jaar een doordacht concept waar grote successen mee zijn behaald op het gebied van zowel schoonmaak als re-integratie.
De broers Kevin en Barry Lutgens hebben hun sporen binnen de schoonmaakwereld verdiend en hebben ervoor gekozen hun ervaring uit te bouwen tot een bloeiende samenwerking tussen schoonmaak en re-integratie van mensen vanuit de bijstand.
Enkele jaren geleden besloot Kevin Lutgens zijn eigen bedrijf Schoonmaakbedrijf Lutgens op te starten. Met slechts enkele opdrachtgevers begon hij aan dit nieuwe avontuur. Inmiddels hebben de broers samen het bedrijf in bezit en werken zij hard aan een bloeiende toekomst.
Met inmiddels 27 mensen in dienst en een groot aantal opdrachtgevers binnen verschillende disciplines in de schoonmaak is Schoonmaakbedrijf Lutgens uitgegroeid tot een volwassen schoonmaakbedrijf. Onlangs is besloten te verhuizen naar een groter pand, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om opdrachtgevers op een goede en professionele manier te kunnen bedienen.
Zo heeft het bedrijf de beschikking over 6 voertuigen, hogedrukreinigers, schrob/zuigmachines op locatie, tuckerpool en een professionele opslagruimten voor schoonmaakmiddelen- en materialen. Daarnaast zijn er nieuwe kantoorruimtes in de loods voor zowel administratie schoonmaak als re-integratie Van AnaarBarry en is er een grote kantine voor het personeel. Er is ook de mogelijkheid voor vergaderingen en voldoende ruimte voor het geven van een cursus op deze nieuwe locatie.
Door het werven van personeel uit de bijstand maakt Schoonmaakbedrijf Lutgens de koppeling tussen werkgever en uitkeringsgerechtigde. Inmiddels zijn al 9 mensen met succes ingestroomd in het bedrijf en zal bij nieuwe opdrachten gekeken worden of mensen vanuit een uitkering opgeleid en begeleid kunnen worden tot een volwaardig lid van het schoonmaakteam.
Er zijn ondertussen een groot aantal bedrijven vertrouwd geraakt met Schoonmaakbedrijf Lutgens en zijn een samenwerkingsovereenkomst met dit dynamische bedrijf aangegaan.
ECI cultuurfabriek, Nobel Biocare, Bouwbedrijf Louis Scheepers, Janssen Jongen, Outletpassage Roermond, Extrema Festivals en Gemeente Roermond zijn zo een greep uit het opdrachtgevers-bestand die aangegeven hebben graag met dit professionele bedrijf te willen samenwerken.
Daarnaast is de koppeling met SVS-opleidingen een waardevolle aanvulling voor dit perfecte concept.
Barry is leraar bij dit grote opleidingscentrum en schept zodoende de mogelijkheid om instromers de kans te bieden zichzelf te kunnen scholen op allerlei gebied binnen deze branche. Zodoende is er uiteindelijk een goede doorstroommogelijkheid gecreëerd en kan Schoonmaakbedrijf Lutgens beschikken over goed opgeleide werknemers.

Schoonmaken - Van A naar Barry
Schoonmaken - Van A naar Barry
Schoonmaken - Van A naar Barry
Schoonmaken - Van A naar Barry
Schoonmaken - Van A naar Barry