Van A naar Barry

Reintegratie op grote hoogte

Over van A naar Barry

Van A naar Barry zorgt voor u dat het werkt. Wij zijn overal inzetbaar voor; wij zijn snel en accuraat voor u. Wij zijn ook zeer snel met oplossingen voor u te bieden.

Van A naar Barry is een overlastbestrijdings-, re-integratie- en werkbedrijf in één. 

Van A naar Barry staat voor: “er op af”, “no-nonsense” , “doen wat nodig is”. Onze medewerkers zijn dan ook niet doorsnee. We hebben de houding en de expertise om dit waar te maken.
We hebben onorthodoxe en creatieve oplossingen voor lastige maatschappelijke problemen. Een van onze specialisaties is het om moeilijk plaatsbare klanten vanuit een uitkeringssituatie aan het werk  krijgen. In ons werkbedrijf Schoonmaakbedrijf Lutgens en Echt Werken Werkt voorzien we ten dele zelf in deze banen.

Schoonmaakbedrijf Lutgens is een volwassen, zelfstandig schoonmaakbedrijf. Alle soorten schoonmaak worden geboden. Van algemeen schoonmaakwerk tot het specialistisch reinigen. Ook het schoonmaken van de openbare ruimte hoort hierbij. In Roermond onderhouden we bv. de Ernst Casimir Passage. Mensen worden vanuit de uitkering ten dele geplaatst in ons eigen bedrijf.

Bovendien valt onder van A naar Barry allerhande ander uitvoerend werk. Een voorbeeld hiervoor is het schuttingenproject. Hierbij worden in opdracht van de wooncorporaties schuttingen, die door de Westrom gemaakt worden, geplaatst. Aan een professionele uitvoerder worden mensen gekoppeld die zodoende vanuit de uitkering aan het werk gaan volgens ons concept.
Een ander voorbeeld is het concept van A naar Barry IJzersterk. We maken het venten van metalen tot echt werk, waardoor personen niet meer afhankelijk zijn van een uitkering.

Echt Werken Werkt behoeft weinig uitleg. Kijk op de site en u snapt waarom Echt Werken Werkt.
 

Over van A naar Barry - Van A naar Barry
Over van A naar Barry - Van A naar Barry
Over van A naar Barry - Van A naar Barry
Over van A naar Barry - Van A naar Barry
Over van A naar Barry - Van A naar Barry
Over van A naar Barry - Van A naar Barry